98363144_111620250556731_341236143804645376_o

Croitorie

Atelierul Fantasy este renumit pentru originalitatea și calitatea rochiilor pe care le realizează, pentru creația de rochii de lux, pentru posibilitatea de a avea acces la materiale unice și accesorii speciale. Fie ca iti doresti cele mai frumoase rochii, fie ca esti adepta unor rochii cu linii simple, dar puse in valoare de tesaturi pretioase, cu siguranta la atelierul nostru te vei bucura de creatii adaptate tie. Aici orice schiță sau poză se poate transforma într-o ținută pe comandă, unică și prețioasă

Orice ținute îți doresti, fie ele casual sau business, rochii de ocazie, de bal, de banchet, de nuntă sau de mireasă, dacă vrei ca aceastea să fie unice și deosebite, aici cu siguranță vei găsi tot ce ai nevoie pentru realizarea lor.

În cadrul acestui atelier de rochii de lux vei avea parte de un designer vestimentar, care te poate consilia în alegerea modelului potrivit tie si a tuturor materialelor specifice pentru realizarea lui. Toate piesele vestimentare sunt create și concepute pentru a se adapta cât mai bine particularităților siluetei tale. La atelierul din Galati, designerul iti poate da sfaturi avizate și în găsirea celor mai potrivite culori și combinații de materiale, pentru a realiza rochii de eveniment cu adevărat unice și remarcabile. Dacă ai văzut un model de rochie sau de blazer care te-a impresionat și vrei să îl porti si tu, acesta este atelierul de rochii in care ai șansa să iti vezi visurile transpuse în realitate.